Statuten PRO Scherpenzeel gewijzigd

Hoewel de leden van DS, PvdA, GL en D66 begin december 2016 al hadden ingestemd met de samenwerking tot PRO Scherpenzeel, moesten de gewijzigde statuten formeel worden vastgesteld. Dat is unaniem gebeurd tijdens de ALV van 25 januari jongstleden.

Groen, Sociaal en Gelijkwaardig. Dat zijn de speerpunten waar de partij zich op richt. PRO Scherpenzeel is een vertegenwoordiging van de landelijke partijen PvdA, D66 en GroenLinks, vertaald naar lokale thema’s. PRO Scherpenzeel vertegenwoordigt als enige partij in Scherpenzeel het progressieve gedachtengoed. De partij staat open voor een ieder die zich daarbij wil aansluiten.

PRO Scherpenzeel neemt deel aan de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Voor meer informatie kijk op www.proscherpenzeel.nl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*