Prijzen kleurplatenactie uitgereikt

Op de Feestmarkt van 31 mei j.l. konden kinderen bij de kraam van PRO Scherpenzeel een leuke kleurplaat en kleurpotloden krijgen en meedoen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaten pasten geheel binnen de hoofdthema’s van Pro Scherpenzeel: gebruik meer de fiets in het dorp en het grote belang van uitstekend (basis)onderwijs. Woensdagavond vond, voorafgaand aan de ledenvergadering, de prijsuitreiking plaats.  In de leeftijdsgroep van 5 t/m 7 jaar was Nout Verdoes de winnaar en in de leeftijdsgroep 8 t/m 10 jaar was de prijs voor Arlene Velker.

Ook alleandere inzenders hebben we beloond met hun inzending met een ijsbon. Dat zal zeker smaken met dit weer.

Partijvoorzitter Robert Tiesing feliciteerde de gelukkige winnaars en reikte hen een mooi kadopakket uit.

Prijswinnaars Nout en Arlene tonen trots hun prijzen, uitgereikt door voorzitter Robert Tiesing.

Inzending van Arlene Velker

Inzending van Nout Verdoes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*