Promotie in het dorp

Afgelopen zaterdag, 16 december, waren leden van PRO Scherpenzeel actief in het dorp om inwoners over onze standpunten te vertellen en om meer te horen over onderwerpen die in het dorp spelen. Vooral de scheiding van afval en vooral de wijze waarop de gemeente hierover communiceert, is een belangrijk punt van zorg en kritiek.  Tijdens de raadsvergadering van 19 december brengt PRO Scherpenzeel hierover een motie in om een gewenningsperiode in te lassen en de communicatie alsnog op orde te brengen.

Een ander pijnpunt is de ongelijke behandeling van inwoners als het gaat om vergunningen die worden verleend. Gelijkwaardigheid vind men zeer belangrijk.

De komende weken zijn de kandidaten van PRO Scherpenzeel regelmatig te vinden om mee in gesprek te gaan over wat in het dorp leeft.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*