PRO Scherpenzeel krijgt ‘Jong Bloed’ award AD

In het Algemeen Dagblad van 1 maart 2018, wordt PRO Scherpenzeel gehuldigd met de ‘Jong Bloed’ Award van de regio Amersfoort.

 

En de ‘jong bloed award’ gaat naar…

Hoewel jongeren steeds vaker een plek krijgen op de kandidatenlijst, kunnen de Amersfoortse partijen zich nog niet op de borst kloppen. Die positie is in de regio toch wel voorbehouden aan PRO Scherpenzeel, een samenwerking tussen D66, GroenLinks en PvdA. Niet één, maar twee nét 18-jarigen staan daar in de top-5.

Nynke Schuur zit nog in de eindexamenklas van het vwo, wil dierenarts worden en heeft een bijbaan in de horeca. Tim Tetterode Ravestein studeert communicatie en zit op scouting. Beiden kregen de politieke vonk van hun vaders, die interesse hebben in het lokaal bestuur. Hun speerpunt? Meer aandacht voor jongeren. ,,Bijvoorbeeld openbaar vervoer, want de huidige verbindingen zijn niet goed”, aldus Nynke. ,,En game-avonden in De Breehoek (het cultureel centrum, red.)”.

U leest het volledige artikel via onderstaande link

https://www.ad.nl/amersfoort/jonkies-rukken-op-in-de-politiek~a21c618c/

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*