Fiets een ‘rondje linksom’ met PRO Scherpenzeel!

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseert PRO Scherpenzeel een fietstocht door Scherpenzeel en u wordt bij deze van harte uitgenodigd om met ons mee te fietsen!

Zoals wellicht bekend, is PRO Scherpenzeel van mening dat ons mooie dorp bij uitstek geschikt is om per fiets te ervaren en daarom willen we op de fiets langs een aantal markante locaties in ons dorp gaan. Het gaat daarbij om locaties die op één of andere manier politiek actueel zijn of de komende 4 jaar wellicht zullen worden. PRO Scherpenzeel wil graag met Scherpenzelers van gedachten wisselen over dergelijke ontwikkelingen en is benieuwd naar uw mening en uw vragen. Uw inbreng kan zo meewegen om onze richting te bepalen bij deze onderwerpen.

Dus als u zich betrokken voelt bij de ontwikkelingen in ons mooie dorp: combineer het nuttige met het aangename en fiets mee met kandidaat-raads/commissieleden van PRO Scherpenzeel!   Maar als u ons toevallig onderweg treft, kunt u natuurlijk ook uw mening en vragen aan ons kwijt.

We vertrekken zaterdagmiddag 17 maart om 13:30 uur bij de fietsenstalling van de Hervormde Kerk aan het Kerkplein. Naar verwachting zijn we tussen 14:45-15:00 uur weer terug in het centrum. We willen dan gezellig afsluiten met een drankje bij ‘Prins Heerlijk’ op plein 1940.

Voor inlichtingen kunt u kijken op www.proscherpenzeel.nl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*