Annet van Riel verkozen tot lijsttrekker PRO Scherpenzeel

Op de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van PRO Scherpenzeel is de huidige fractievoorzitter Annet van Riel verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Van Riel: “Ik ben trots en vereerd dat de ALV zoveel vertrouwen in mij heeft gesteld dat ik tot lijsttrekker ben verkozen. Na het vertrek van mijn voorganger Willem Schuur heb ik mij vol toewijding ingezet om het progressieve geluid te laten horen. Ik hoop dit ook na maart 2022 met onze nieuwe fractie te mogen doen.”

Partijvoorzitter Robert Tiesing vult aan: “We hebben met Annet een betrokken en enthousiaste lijsttrekker, die het progressieve gedachtengoed goed kan verwoorden. We hebben er alle vertrouwen in dat we met de lijst die is vastgesteld en het verkiezingsprogramma een goede basis leggen voor de toekomst.”

De overige kandidaten en het verkiezingsprogramma worden later gepresenteerd. Wel konden Tiesing en van Riel vast verklappen dat PRO Scherpenzeel een aantal jonge Scherpenzelers in de top 3 van de lijst gaat krijgen.

Wil je ook wat betekenen voor het progressieve geluid in Scherpenzeel? Neem dan contact op met Annet van Riel: annetvanriel@gmail.com.

Voor meer informatie over PRO Scherpenzeel
www.facebook.com/PROScherpenzeel